Моэ село, моi стежки

Моє село , мої стежки,
Якими я  ходила.
Моє дитинство і думки ,
Якими  колосили.

Моє село , мої стежки,
Які я все  топтала.
Моє село і потічки,
Де ноги полоскала.

Моє село ,мої стежки
Широкі і вузенькі.
Ними ходила навпрошки
Далеко і близенько.

Моє село , мої стежки
У полі й на городі.
Ними долала беріжки
І йшли ними ід воді.

Моє село , мої стежки
Рівненькі  і хвилясті.
А по них лазять мурашки
Чорненькі й червонясті.

Моє село , мої стежки,
Неначе візерунки.
А  біля них скрізь моріжки –
Природи подарунки.

Моє  село , мої стежки
В будь-яку  пору року,
Немов красиві ланцюжки,
Якщо дивитись збоку.

Моє село , мої стежки
У  пам'яті  тримаю.
А біля них  скрізь квіточки…
Це все я пам'ятаю.

12.07.2019 р.


Рецензии