Нехай усе буде гаразд...

Буремний час.., - й що, досягли мети,
Позбулись - таки корупціонерів? -
Сум, злість і сором, - Господи, прости.., -
Обличчя депутатів - мільй'онерів,
Що брешуть, - як не лаятися ж тут:
У всіх недоторканності статут, -

Без нього ж як?! - Парламентський оркестр
Вкотре дає обридлі вже концерти:
Грошей нестача.., знову десь секвестр..,
Обізнані з усіх питань "експерти",
Що критикують: "Кепсько, під уклін..," -
Дай Боже, щоб Вкраїна вже ж з колін...

Знервованість, а скіль й розчарувань? -
Не так, на жаль, все сталось, як гадалось,
Засмокчує Вкраїну, ой, у твань
Смердючу корупційну, а жадалось..,
Люд виїздить, - покращення життя,
То й де ж воно? - Зневіри відчуття,

Такий от на сьогодні стан речей,
"Спаскуджено Майдану ідеали..," -
Чуть голоси, - скіль отих днів, ночей,
А люди ж ейфорію відчували,
Тунель, - й коли ж те світло у кінці?
Десь журавель той, хоч б у руці

Синицю.., - сподівання, як завжди,
Не можна ж без надії жити й віри,
Й знов вибори, - йдемо - таки куди?
Ач, реваншистів ікла.., - люди й звіри,
З Донбасом нерозв'язано вузли
І з Кримом.., - спокій прийде вже ж коли?

Цирульник Андрій


Рецензии