Про них

я-ірот-кіВ дна-луН пед-ж-ред і ірф-фежД ат-тей-аП
илавю-рово-гбО  юі-цаутис  Юкрейн  хап
илал-соП итам у ріфе, …ну звісно, фак ЄС
Тепер скажіть мені хто є насправді клятий пес!

Читати складно ці рядки, та зрозуміють всі
Хто запросив щоб Юкрейн хап тих клятих хитрих псів.
Тепер всі знають чиїх п’єс, відбулись акти в нас
Бо ж знову сотворив свій «ПЄС»*, …та сплинув його час.
           ***
«ПЄС»*- партія європейський союз


Рецензии