Обiднiй сон

(Із книги "Дивні речі для малечі")

В дитсадочку ми не спали,
ми овечок рахували:
раз овечка, два овечка –
утворилася вервечка.

Кожен взяв свою овечку –
розсмокталася вервечка,
та усе ж закриті вічки
нас занурили у нічку.

А одна стара вівця
привела нам баранця.
Браму він рогами бив
і всю групу розбудив.
В дитсадочку ми не спали –
ми овечок рахували.

12.07.2019


Рецензии
Дуже мило і щиро...

Светлана Шакула   12.07.2019 15:14     Заявить о нарушении
Щиро вдячний)

Олександр Мачула   12.07.2019 21:14   Заявить о нарушении