Зачем так верила тебе

Зачем так  верила тебе,
Наверно, больше чем себе?
Твои слова были бальзам,
Но почему  не верила глазам?

Твои объятия, как  туман,
Так  нежно обнимали стан.
Уста  - горячий, сладкий мёд,
Что растопить  могли и лёд.

Ах, звездопады были хороши!
Жаль -  летом ночи  коротки.
Так  сладко пели соловьи -
Мы с ними  были  влюблены.

Кружились в вальсе счастья -
Хотелось  радости,  согласья.
Нас  уносила в даль любовь, -
Волнуя, жарко в сердце кровь.
;;;;;
Навошта гэтак верыла табе,
Напэуна, болей, яе сабе?
Твае размовы - то  бальзам,
Але чаму не верыла вачам?

Твае абдымкi, як  туман,
Пяшчотна абдымалi стан
А губы  - гарачы, салодкi мёд,
Што растапiць маглi i  лёд.

Ах, знiчкапады вачэй не адвясцi!
Шкада - улетку ночы так малы
А, як салодка спявалi  салау'i,
Бо закаханы з iмi  ужо былi.

У танцы шчасця мы кружылi
Ад згоды i радасцi  аж млелi
За аблокi несла  нас  любоу -
Гарачую, хвалюючы, у сэрцы кроу.


Рецензии