черви

два місяці літа липень і червень
з гори придивляються звісивши ноги
а люди внизу немов сірі черви
асфальтом розмокшим дороги під богом
все лізуть назовнє бо дихати нічим
поближче до неба до сонця проміння
сліпі і не бачуть куди же їх кличуть
із тіні виходять становлячись тінню


Рецензии