Дороги

     ***
Дороги, віками  накатані,
як лінії щастя і долі…
То цільні, то геть перелатані-
роками гонінь і сваволі.

Розбиті, заїжджені, сходжені,
сумні на узбіччях зупинки.
Шляхи, ніби нерви пошкоджені.
А ми - наче ті соломинки.

Жене вітер нас, не питаючи,
куди і для чого нам треба.
Плює хтось на долю, не каючись.
Хтось просить підтримки у неба.


Рецензии