непрошене, само

замріяне, залишене,
проросле вглиб сердець, розкришене,
надії, схоже, зернятко пуска свої ростки
туди,
де мріями посипане,
розірване кохання привело свої сліди
непрошені,
само

20.35
11.х7.2х19


Рецензии