Доторкання до Отця торкання Отцев

       Доторкання до Отця –
       торкання Отцеві

                Отцеві нашому, що на Небі,
                присвячується


                Де ваш скарб, там ваше серце

і ти відчуваєш
хоч не називаєш
пряму неназванну –
суть

з гори проглядають
якої години
й що виокремить
із низини
один іще
вільний путь



Отцевої днини
ще вільну дитину
якщо не руками
то поглядами пасуть


а ти почуваєш
і вже називаєш
пряму неназванну
суть
і ти ось назвався
до рідного Тата
ягнята – ягнята
що ти вже не кострубатий
горби і горбочки до неба течуть


древину якщо кострубата
шовковицею не назвуть
і гладкість з кострицею
ясна дівчатам
шовковою не назвуть


Отцевої днини
і знов про дитинність
якщо не руками
то поглядами пасуть


яглиці
ягниці
свята білолиці!!
ай ницість
ще криво іде до криниці
а небо із хмарами
білою птицею
і квітка теж біла
торканная суть

так мов по ряднині
з Отцевої днини
душа якось лине
то більш не руками
а поглядами пасуть...

11.07.2019,
ліс


Рецензии