Ранок Ангела

*   *   *

                Благовірному князю Ігорю
                з любов’ю присвячується


А я в серці моїм
                безбороннім
але в серці моїм —
моя і твоя, княже Ігоре,
бачиш — корони
краплі крові в твоїй короні!..
між серцями є нитка —
                любов-охорона...
а я люблю тебе більше!!


і от —
         вибори чайки стрижі
                і ворони
вибори чайки стрижі і ворони!!


от ми виборем серце святого Ігоря
перш в собі!
слави ради Христової!
   а не ігор!..


моя, княже Ігоре, бачиш — корона? —
це як дивлюсь в твоє серце —
                є світло!!
княже, Боже! хай любов увесь Київ
й всі серця охоронить!!
Сила Божа!
повідлітають ворони!..

18.06.2019,
ранок Ангела


Рецензии