Колосяться жита

Колосяться жита в чистім  полі,
Колосяться вони на  вітру.
Край  дороги над ним  тополі.
Таке ж бо життя їх в степу.

Колосяться жита в чистім полі,
Наливається золотом хліб.
Дозрівають вони вже  поволі,
Й зберуть їх вже скоро у сніп.

Колосяться жита в чистім полі,
Наче  золото скрізь  розлилось.
Всюди воно в видноколі.
Колосся сповна налилось.

Колосяться жита в чистім  полі,,
Це – золото наше святе.
Скоро з поля вже  буде в коморі
Все збіжжя оте золоте.

11.07.2019 р.


Рецензии