Моя любимая страна

Люблю,когда цветут вокруг сады,
Коли квітучий терен поглядом усміхнеться,
И на заре,в рубашке,босиком иду в росе,
Сердечко з ніжністю в грудях заб;ється...

Люблю,когда туман в лугах плывёт,
І соловейко весело мені пісні тихесенько наспівує,
Моя земля и Родина барвинком расцветёт,
Де верби по над річкой коси розплітають...

Люблю,когда словами люди говорят,
На різних мовах, але усі ми розуміємо...
И васильки в букетах дарим без преград,
Адже ми живемо давно в країні нашої коханої...

Люблю,когда за праздничным столом,
Ми усіх з посмішкою приймаємо і з душею,
Домашним хлебом,с солью и с добром,
Жити дружно у цьому світі наша сила...

Люблю я Запад,и люблю Восток,
І мешканців Півночі у своїй країні улюбленій,
И на моря поехать в Юг страны родной,
Люблю я не ділити людей на мовному бар;єрі...

Люблю,когда цветёт моя страна,
Пшениця колоситься хвилей на просторі,
И жёлтые поля подсолнухов пестрят,
І небо блакитне обіймає сонце в хмарах..


Рецензии