Я вдячний, що дозволила менi

Я вдячний, що дозволила мені
побачити ще раз її обличчя –
я маю розв'язати протиріччя,
бо знов її побачив уві сні.

Все пам'ятаю, пам'ятаю всіх,
кого колись з любов'ю переплутав…
І пам'ять хоче світлої покути,
бо пам'ять не зрікатиметься їх...

Я вдячний... Ти дозволила... Та я
пройти і крок від тебе не спромігся...
Я просто од минулого вберігся
й тебе вберіг, єдиная моя...


Рецензии