Песня Южной Австралии 1888 и позднее

В Южной Австралии я родился, это даль, вот так даль.
Когда нас мотало вкруг Горна в тот раз, это даль, вот так даль,
То жить не хотел уже каждый из нас, с этим связаны навсегда.
В Южной Австралии, в крае родном, это даль, вот так даль,
Скалы, песок, блохи, воры кругом, мы с ней связаны навсегда.
И когда берег родной увидал, это даль, вот так даль,
Виски бутылочку в руки я взял, с этим связаны навсегда.
В Южной Австралии я родился, это даль, вот так даль.

Оригинал:

In South Australia I was born, heave away, haul away
In South Australia, 'round Cape Horn, we're bound for South Australia
Haul away your rolling king, heave away, haul away
Haul away, you'll hear me sing, we're bound for South Australia
As I walked out one morning fair, heave away, haul away
'Twas there I met Miss Nancy Blair, we're bound for South Australia
I shook her up and I shook her down, heave away, haul away
I shook her round and round the town,  we're bound for South Australia
I run her all night and I run her all day, heave away, haul away
And I run her until we sailed away, we're bound for South Australia
There's just one thing that's on my mind, heave away, haul away
That's leaving Nancy Blair behind, we're bound for South Australia
And as we wallop round Cape Horn, heave away, haul away
You'll wish to God you've never been born, we're bound for South Australia
In South Australia my native land, heave away, haul away
Full of rocks and thieves and fleas and sand, we're bound for South Australia
I wish I was on Australia's strand, heave away, haul away
With a bottle of whiskey in my hand, we're bound for South Australia
In South Australia I was born, heave away, haul away
In South Australia, 'round Cape Horn, we're bound for South Australia


Рецензии