Безлiч э вiршiв про Украiну

Безліч віршів є про Україну.
Я про неї вірші теж пишу,
Бо люблю всім серцем цю країну,
В серці її змалечку ношу.

Як можна Україну не любити?
Як можна не оспівувать її?
Адже на цій святій землі нам жити,
І бачить гори і широкії плаї.

Люблю цю землю, Богом всім нам дану,
На якій родить хліб у нас святий,
Їй віддаю любов свою і шану,
І в ній запас добра є золотий.

Про Україну пишуть і говорять,
Але не в кожного любов до неї є…
Чудеса із ненькою ж бо творять,
Не дякують, що сонце в нас встає.

Свята земля – їй ймення Україна,
Вона одна така є на Землі.
Люблю її, бо я - її дитина,
І з нею я на рідному крилі.

11.07.2019 р.


Рецензии