Люблю тебе, м й край сп вуч й!

У кожного із нас є Батьківщина:
Куточок милої, рідної землі.
Для мене є такою Сватівщина,
Де високо у небі курличуть журавлі.
Туман лягає над річкою в долині,
Шумлять сади, колосяться жита.
Люблю тебе, мій край співучій!
Земля для мене рідна і свята!


Рецензии