А вчора ти мене не розбудив

"На запитання препода:
-"Чому тебе не було?",
97% студенток скажуть:
-"Я хворiла,2%-
"Я проспала",1%-
промовчить,i тiльки я
могла вiдповiсти при
всiх:
-"Милий,ну ти ж сам
мене не розбудив!"


Гумор вiд "Однокласникiв"




На свiтi е чимало
див,
Та лиш тверезий
чуе небезпеку!
А вчора ти мене не
розбудив,-
Не сном заспалу ту
студентку...


Рецензии