Не казка

Якщо кохаєш, то перешкод ніколи не буває,
Ти готовий пробачити людині все,
Бо все, що відбувалося між вами,
Ні з ким не повториться вже.
Нажаль в житті по різному буває,
Але не привід для болючих травм,
Подумай та згадай моменти шалені,
Бо це не казка, а життя твоє.
Розвивайся, не довіряй кому попало
Та не вірь, що пишуть інші про кохання,
Ти сядь, обдумай, і дай собі ти клятву,
Що я зустрінусь, виправлюсь і поговорю.


Рецензии