Кошачий язык приходит с травкой...

Кинув "травичку"!
Тепер зi мною
навiть кiт не
розмовляе..."


Юмор из "Одноклассников"



Таки почну курить
травичку знову:
Щоб знову розумiть
кошачу мову...
Вже назбирав я
коноплi мiшок,
Знайомих я котiв,
I iх кiшок...


Рецензии