За це себе, але не мову, ненавидь

Та не ганьби вже стільки Україну!
Та не глумись над нею защораз!
Не виставляй на посміховисько країну!
Для кого ти це робиш напоказ?

Не плюй вже стільки в нашу рідну  мову!
Не насміхайся ти над нею ж бо щодня!
Дай розквітати нашій мові й слову!
Що за відношення і що за маячня?

Поясни ,будь ласка , зрозуміло
Чому ти мову топчеш вочевидь?
Чому ти її топчеш ,наче тіло?
ЗА ЦЕ СЕБЕ,АЛЕ НЕ МОВУ, НЕНАВИДЬ!

Невже не чуєш,як ти розмовляєш?
Для чого це так робиш,поясни?!
Ти цим народ і Україну зневажаєш -
Не всі люди «безмозглі барани»!

Задумайся , отямся , схаменися!
Не ганьби ти Україну і людей!
На все ,що кажеш, збоку  подивися,
І вийди  з образу тих зрадників-юдей.

10.07.2019 р.


Рецензии