Всi кульбабки

Всі кульбабки такі мрійливі:
„Вітре, вітре, хапай, неси!
Доки зливи, липневі зливи
Не позбавили нас краси...”

Всі кульбабки такі пухнасті:
„Песик, песик, біжи повз нас –
Рознеси наше легке щастя
й прихопи собі водночас.”

Всі кульбабки – чарівні киці:
„Ой, людинко, та дмухай вже!
Хай бажання твоє здійсниться.
Що посієш – те збережеш.”

Розлітаються парасолі,
Парашутики, мов листи:
„Трішки вітру – і ми на волі.
Трішки щастя – злетиш і ти!”

21.06.19


Рецензии
Тёплый и приветливый стиш. С уважением.÷{)}>>>

Сергей Карасёв 4   22.08.2019 12:11     Заявить о нарушении
Спасибо! ))

Наталка Змиивна   22.08.2019 12:33   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.