Апогей

Ми ніби холод і світло
Наче кров з молоком
Ми наче небо, бездонне зоряне небо
Схоже на рай

І ми з тобою, ніби діти
Сгоряємо в любові своєї
Зламаємо кайдани плоті - вирвемося на волю
Моя душа розривається, зливається з твоєю
Ми живі, ми ніби апогей.


Рецензии