Пекельний рай

я чекаю тебе
на зустріч сподіваюсь
серцем і головою стою над прірвою
пекельного раю


я задивився на політ синьої птиці
на хвилину забувши про все на світі
піддався цьому дивному пориву
згадавши блиск  твоїх великих очей
наче забувши що викреслив ти моє ім'я
зі сторінки свого життя


Рецензии