Зрiлий вальс

Пари кружляють в мелодії вальсу:
Погляд бажанням горить!
Мабуть не з’явиться кращого шансу:
Хочу спинити цю мить!

Пари кружляють, а я у чеканні:
Може запросиш  мене?
Вічність в хвилинах завмерла, в мовчанні,
Хибні думки віджене.

Пари  кружляють – впадаю у відчай!
В пошуку очі блищать.
Посмішка щира до постаті личить:
В ній почуттів водопад!

Пари кружляють – нарешті у танець
Якось потрапила я!
Ти вже реальність – ти звільнений бранець!
Доля жадана моя!

Пари кружляють – без втоми,  в натхненні!
Блиском осяйний паркет.
Ми в ореолі БЛАГОСЛОВЕННЯ!
Зрілої осені злет!

10.07.2019
               


Рецензии