Ти - любив!

          
                Х   Х   Х

Ти - кохав, 
                ти писав,
                ти  творив
І  не  думав
                о  величі
                всує...
Найніжніша
                душа
                вже -
                архів,
Ні  любові
                не  має,
                ні  сУєт.



Та  залишивсь
                автограф
                мені,
На  який
                я  и  досі
                молюся
Може,  вдень,
                а,  скоріш,
                уві  сні,
Де  ридати
                я  вже

                не  боюся...


Рецензии