De Harnonia simplicitas!

 Ах
 Как
 Божественна
 В
 Природе
 Простота
 Гармонии
 Она
 Питает
 Душу
 Дух
 И
 Даже
 Тело
 Прочь
 Изгоняет
 Страсти
 Грехи
 Как
 Беззаконие
 Дабы
 Усладой
 Жизнь
 Была
 А
 Не
 Уделом
 ..................
 Простота Гармонии!

 
 
 
 

 


Рецензии