Яка красуня...

Яка красуня я у мами
 ще б трохи розуму додати
цiни б тодi було б не скласти ...менi.
 а ще б навчиться життя жити,
 щоби потiм не зрозумiти,
що ми не можемо сплатити
життя цiни.
Щоб зранку та до темной ночi
палали вiд кохання  очi.
Та так щоб не сгорiло серце
 в щасливому вогнi.


Рецензии