Микола ве чудо л та-2001

   Миколаєве чудо літа-2001

                Св. Миколаю, наставникові легкому
                і все наперед відаючому –
                з любов’ю присвячується

Як все моя любов-і-ласка
                покриває!..
(Невиявлена посмішка?)
Я знаю.


Ох, небо!
    ох, і море!
       ох, і земля! –
ах, Миколаєва
Богопотрібна колія...
чого лише всім біля моря
                не буває!!
допоки не вмикнуся я –
і не заскочить із небес
                мова моя!!
Отож, і кожне рідне різне має...


Сергій із Білорусії
гріш на каплицю Миколаю дав –
й ще котлован сам подовбав –
а вітер
вітер? – та він впав
щокою нижче схилу спав –
                на півдні...
суть в тому – що вже і темніло
а Миколай! – як встав на діло!!! –


Сергій хвилин ще 40 політав*
а поряд з ним орава
         з крапками малих орав...


А ви пошліть поклони Миколаю
бо щось там море –
            як безмовнеє зітхає...
Це ж Миколай!!
це ж Божа мова!!
і більш на нас – так не літають...

Без нас
так
не літають!..

09.07.2019
* на дельтаплані


Рецензии