Озамовитема

Вай, синдсь озамось
Вай, пельгезэ синдязь
Цёратне, аштяно,             
Базарга минь мольтяно 

Мазыйстэ минь оршано
Базар перька варштано!

Мазый тейтерьть якить тосо,
Мартост киштяно ош потмосо. 

Цёрат якить, минь ракано
Цёрат, мартонок киштядо!

Моры минень натой коштось,
Киштить тосо весе ошось!

Написано под впечатлением от песни сету kergotamine


Рецензии