Про що замрiяна така...

Про що замріяна така,
Що тобі сниться на світанку?
Моя кохана та легка,
Я мрію про тебе від ранку.

Мої думки десь далечінь,
Вони, де мешкає кохана.
Найяскравіша від свічень,
Ти - моя Муза най бажана...

Про що замріяна така,
Чого бажає твоє серце?
Моя тендітна і струнка,
Відкрий но в душу свою дверці...


Рецензии