Код нацii... на укр яз

КОД НАЦІЇ

К/од нації - віра; код нації - мова;
О/двічна любов, як життєва основа;
Д/ух пращурів, що в поколіннях витає;

Н/аодні традиції рідного краю.
А/рійці-слов'яни - наш спадок славетний,
Ц/е - гордість, бо Рід до витОків причетний.
І/сторію свОю повинні ми знати,
Ї/ї заповітом в родинах лишати...



30/05/19/


Рецензии