Нас не розлучать

Нас не розлучать ніколи
Ані небо, ані земля,
Ані чужі випадкові
Всесвіту дивні поля.

Вітер, грайливий пройдисвіт,
Каже нам "тільки вперед!",
Літа зворушливі іскри,
Сонця яскравий багнет.

Це - урочиста посвята.
Це - феєрверк всіх долин,
Це - нескiнченнеє свято
Й радості чистий полин.

08.07.2019


Рецензии