Что нужно людям на земле

Хай вітер нахиляє віти до землі,
Як білий сніг хай буде голова.
Щоб тільки всі щасливими були
І один- одному бажали лише добра.

Бо, що потрібно людям на Землі?
Поваги і любові без образ.
І діти щоб щасливими були
Любов, повагу до других несли.

Бо без поваги жити не годиться
Адже в нас кров тече, а не водиця.
І всі по крові ми рідня,
Зі мною- Ти, з тобою-Я.
01.07.2019


Рецензии