Не плач, не пророни сльози

Не плач,не пророни сльози,
Неподаруй бездушним свято.
Тож затамуй щось від грози,
Та не бери всього багато.

Не плач,не марнуй святотатств.
Зумій схилитись перед Богом.
І поруч у кого дорога,
Душа складається з багатств.

Не плач,та не кричи образи,
Можливо хтось і біль приніс.
Та ти на тих,зовсім не вказуй.
І як вони не неси сліз.

Не ображай,збагни що краще...
Сміятись тихо у душі.
Не в злобі,гомін той вершить,
Крушить навколо,люд і хащі.

Не плач,що важко тобі жить...
Ти порадій за того друга.
Кому несе біль і наруга...
Той смуток що в твоїй душі.

Тож жить спішіть.
Сміятись варто та радіти...
Успіхам інших,не своїм.
Як ти,так і нестимуть діти...
У серці,спогади,-гаїв.
  (Понкратова.О.В)


Рецензии