В дт нки ноч кр зь тво оч УКР

Відтінки ночі крізь твої очі
Полум’я жарких речей
Думи твої пророчі
Лякали порожніх людей

Як же тебе бракує
Поруч місце пустує
І світ без тебе існує
І безлад в ньому панує

Зламаються всі режими
Коли ми зустрінемось знову
Ми будемо зовсім чужими
заспівай мені як раніш - колискову


Рецензии