Особистий скарб

Якщо не згадувати настроїв булих,
Боронячи думки від хибних почуттів.
В житті своїм найбільшим з усіх лих
Став мріючи про те що не хотів.

У власних закутках знайшовший спокій,
Незвиклий там, де завжди мусив бути.
Такий загублений неначе невідомий,
Бо намагався змусити про себе всіх забути.

Для чого стільки з власним я боровся,
Наосліп йшов крізь дим душі що тліла,
На власні напоровшися думки і погляди,
Щоб з болісною злобою розправити вітрила.

Там вдалині тепер проміння майорить,
Карбуючи у пам'яті візерунки, переливається на тлі вітрів,
У котрих загубив себе в ту саму мить,
Як в довгих пошуках на незліченний скарб набрів.


Рецензии