Только для нас. украинский язык

ТІЛЬКИ ДЛЯ НАС
***авангард, сюр***

Вмикаються "веби"...
Пульсує ефіром банальних вістей...
Здіймається вереск
(знов олігархія обрала "не те")))
Плювали на те ми-
Світ "схоплено" раз і чи не назавжди.
Заюзані теми
Залишимо "гоблінам". І не ходи
Кружними стежками
З альтанками мрій заяложених рож.
Лягаймо на камінь,
Отам, де найліпше з прокрустових лож
Для творчого лету,
Де тіло і дух кон"юнктуробудяк
Поетці й поету
Поріже і кров"ю писатиме, як
На камені вічнос-
ті... Тільки одвічні Боги нині пи-
шуть тему дотичнос-
ті тіла, мов жалісний Лонгинів спис,
Життєвії рани
Який залікує, і тіло, і дух,
Бо я невблаганно
Тим бажаним списом у тебе ввійду.
Пронизана мною
Уся затріпочеш у темряві ти-
Ми тьмяновесною
Поринемо у задзеркальні світи,
І що нам до світу
З дешевими сценами юдообраз?
Кохання сюїта
Окремою темою- ТІЛЬКИ ДЛЯ НАС.


Рецензии