Люцерна i небо

Люцерна і небо  зійшлись на межі
І прапор разом утворили.
Кольори мені  рідні,вони не  чужі,
За них українців гнобили.

Люцерна і небо воєдино зійшлись.
Таке тільки в нас  може  бути.
Недаремно вони у природі  знайшлись,
Не можна красу цю забути.

Люцерна і небо – одне полотно,
Яке нам нагадує прапор.
Кольори поєднались ці  дуже  давно,
Й не роз'єднує їх навіть вихор.

Люцерна і небо…ці  два  кольори…
Так вдало вони поєднались.
Защораз в уяві це все відтвори,
Й покоління  щоб всім цим  пишались.

Люцерна і небо…золото й  синь…
Чи можна придумать що краще?
Такая краса –куди оком не кинь,
Й для символіки це є найкраще.

05.07.2019 р.


Рецензии