Передвиборна программа

Знову вибори у раду,
За мандатом дружно йдуть.
До корита то мабуть,
Тулять піплу маскараду,
Продадуться за посаду,
Люди вірять, раю ждуть.

Тут Міхо явився знову,
Гір Кавказьких балабол.
Чеше мульку колискову,
Камарджобную промову,
Бо пустив його Зевова,
Ось такий джигіт-арьол.

Подає Віталька голос,
Мер столичний він давно.
Тупінь знатний,як в кіно.
Дума так, аж дибки волос,
Клоун він як Льоня Космос,
Глузду саме нижнє дно.

Вакарчук Славко з'явився,
Гомо "Голос" свій подав.
У Петра благословився,
Підо двіж ввести божився,
Він з Ляшком в єкстазі злився,
Нарко волю обіцяв.

Тут Смішко хомяк веселий,
"Честь і сила"  нам гряде.
Про реформи всім гуде,
В списках "Самонеміч" стеле,
В такт йому Гордончик меле,
Лиса Ванга їх веде.

А Петро реінкарнувся,
Нову партію склипав.,
Передівся,перевзувся,
Шекелями відкупнувся,
Зеволодя вже й забувся,
Що громаді обіцяв.

"Батьківщина" диха трохи,
"За життя" іще живе.
Там хвости,копита й роги
Та вже близько епілоги,
Лінч одним,другим остроги,
Правди суд народ зове.

Одним словом скотиняки,
Шлюхи, гади і чорти.
Ненаситні їхні рти,
Тупо ми для них коняки,
Чи ярмовані воляки,
Реформовані хребти.


Рецензии