Гомо свобода

Гей шановані панове,
Дружньо всі на гей-парад!
Вірус наш Вас всіх поLove,
Наше є життя чудове,
Заду брата братка рад.
Жалимо бува друг дружку ,
Що аж задній міст горить,
Гріє душу нам блакить.
Як сказав Петро-подружка:
"Третій раз вже не болить".
Ну а шо, так ми в Європі!
Толерастам в руки флаг.
Кожному на стяг по попі,
Ми за рівність крепко топим,
Нам давайте гомо благ.
Наш кумир-співак Кончіта,
Євробачення узяв,
Добре так вона співав.
Бородата Афродіта,
Всіх у себе закохав.
Йде хороша пропаганда,
У піснях і у кіно.
Ще й у владі підо банда,
Дасть на наше двіжло гранта,
В них давно пробите дно.
Любо глянуть, нас багато,
Хай живе ЛГБТ.
Є в дітей вже батько й бати,
Ну а в других- матко й мати,
Це нормально, саме те.


Рецензии