Незабутнiй день

Червень…Двадцять восьме…1996 рік.
Цей день став пам'ятним для нашої держави.
Його я пам'ятатиму повік…
Важкії кроки великої ж бо справи.

День Конституції – цей незабутній день.
Важливий документ в цей день прийняли.
В душі дзвеніло  дзвінко : «Дзень-дзелень!»,
Бо Україну й Конституцію вже мали.

Важливий документ , мов  Біблія країни,
Священна книга на усі віки,
Але тепер зруйновано вже стіни,
І Конституцію плюндрують гниди-сіпаки.

Не знають Конституції народні слуги,
І зневажають писане у  ній.
З якої вони злітної ж бо смуги?
Бо в головах і в душах тільки гній!

Як можна  документ цей так  топтати?
Як можна мову й українців  зневажать?
Та й навіть гімн не вміють же співати!
Як може так обранець поступать?!

27.06.2019 р.


Рецензии