Галка

(Із книги "Дивні речі для малечі")

Галка в Гальки вкрала скалку
й понесла ховати в балку,
бо здалося хитрій галці –
скалку не знайти у балці!
Але Галька знала галку –
тож пішла вона у балку,
де завжди росли фіалки,
й відшукала власну скалку.

08.07.2019


Рецензии