Роздум перед кавою

Розмаїття літа:теплий дощик зранку,
У вікно шепоче листя на гiллях,
На столі  чекає кави філіжанка -
Надиха на роздум про майбутній шлях.

Поверну наліво - мабуть,буде добре,
Тільки ненадовго,на якусь на мить,
Як схилюся раптом правої дороги -
Спокію не знати та життя губить.

Ось піду я прямо - буде на світанку
Зустріч з найдорожчим,все замерехтить...
Починаю пити каву з філіжанки,
І шепоче листя:"Хай тобі щастить..."


   7.07.2019.


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.