Повiсили носики

Повісили носики
маленькі хмарочосики,
невеселі і сумні
вже три ночі і три дні.
Все тому, що наче бос,
дере кирпу хмарочос,
хоч лише на поверх вищий,
гордо зиркає з горища,
і сумують носики
маленьких хмарочосиків.

07.07.2019


Рецензии