А то - кохання... на укр. яз

1
Що ж воно таке у сердЕньку твОриться,
щось жаркЕ-палкЕ і пече і колеться;
що ж воно таке тьохкає і смикає?
Почуття стрімкЕ із грудей вистрибує...

п/в:
А то - кохання, а то - любов;
то звеселяє, то студить кров;
то завмирає, то стукотить...
та хоче ніжності кожну мить.
А то - кохання квітковий мід,
солОдить душу і топить лід;
а то - кохання гарячий струм,
в нім - почергові - радість і сум.

2
Що ж воно таке всерЕдині коїться:
жАлю завдає і сльозою котиться;
що ж таке воно і для чого створене?
Те хмільне вино пити всім дозволено!

3
Що ж то воно є, що потрібно кожному,
спати не дає думами трівожними;
що ж таке воно робить нас вродливими?
У житті данО бути щоб щасливими!


(авторська пісня)  10/05/19/


Рецензии