Герой

Кто ты по жизни и кто твой герой?
Просто подумай, выбор - твой.
С кем ты по жизни и кто твой пример,
Кому открываешь своей души дверь.

Герой - это тот, кто идёт до конца.
Герой - кто чтит Сына и любит Отца.
Герой - это тот, кто готов всё отдать.
Награду его никому не отнять.

Всю жизнь я всё думал, пытался понять,
Чей я фанат и кому подражать.
Мир предлагал мне сто тысяч идей
Свой вариант предлагать ты не смей.

Кто ты по жизни и кто твой герой?
Просто подумай, выбор - твой.
С кем ты по жизни и кто твой пример,
Кому открываешь своей души дверь.

Мой вариант - это Друг и Герой,
Который готов вести за Собой.
Сначала на место, где Он умирал,
На крест был прибит, за нас Он страдал.

Любовь для которого звук не пустой,
Меня искупил дорогою ценой.
Меня Он нашел, потерян я был,
Лежал на дороге совсем я без сил.

Кто ты по жизни и кто твой герой?
Просто подумай, выбор - твой.
С кем ты по жизни и кто твой пример,
Кому открываешь своей души дверь.

Принял условие. Да, я в игре.
Участвовать в ней предлагаю тебе.
На кон каждый ставит душу и честь...
Я - победитель,  Иисус со мной, здесь.

Кто ты по жизни и кто твой герой?
Просто подумай, выбор - твой.
С кем ты по жизни и кто твой пример,
Кому открываешь своей души дверь.

С Богом по жизни, Иисус - мой Герой.
Просто решил - это выбор мой.
Всем расскажу, что Он - мой пример,
Ему открываю своей души дверь.

Dm9 Bm9 Cm9 F Cm9 припев
Dm9 Bm9 Cm9 Bm9 Cm9 куплет
Bm9=Hьm9

Июнь 2019

***

Хто па жыцьці ты і хто твой герой?
Проста падумай,  выбар – твой.
Хто табе прыклад і зь кім ты ідзеш,
Каму дзьверы сэрца свайго адамкнеш?

Герой - гэта той, хто ідзе да канца.
Герой любіць Сына, шануе Айца.
Герой - хто за іншага ўсё аддае.
Павер, ўзнагарода яго не міне.

Я ўсё жыцьцё думаў, хацеў зразумець
Каго б па жыцьці мне прыкладам мець.
Сьвет прапаноўваў і шлях, і стандарт -
Ты права ня маеш на свой варыянт.

Хто па жыцьці ты і хто твой герой?
Проста падумай, выбар – твой.
Хто табе прыклад і зь кім ты ідзеш,
Каму дзьверы сэрца свайго адамкнеш?

Мой варыянт – гэта Сябра й Герой,
Гатовы павесьці мяне за Сабой.
Спачатку да месца, дзе Ён паміраў,
За нас на крыжы пакуты трываў.

Любоў для Яго ёсць гук не пусты.
Мяне адкупiў - быў кошт не прасты
Мяне Ён знайшоў, калі я блукаў,
Ляжаў на дарозе, ратунку шукаў.

Хто па жыцьці ты і хто твой герой?
Проста падумай,  выбар – твой.
Хто табе прыклад і зь кім ты ідзеш,
Каму дзьверы сэрца свайго адамкнеш?

Гэтай гульні я прыняў умовы,
Да нас далучайся ты абавязкова.
На кон кожны ставiць гонар i душу...
Я – пераможца. Я - побач  з Ісусам.

З Богам я крочу, Ісус - мой Герой.
Рашэньне прыняў - выбар то мой.
Усім расскажу, у Каго цяпер веру,
Каму адчыніў сваёй душы дзверы.


Рецензии