Our duty to care

Our duty is to take care of
and having good enough brain content,
By using beautiful sun and sky,
When you use the technology in common sense.
This is how we build a long and creative life.

Наш долг - заботиться
 иметь достаточно хорошее содержимое мозга,
Используя красивое солнце и небо,
Когда вы используете технологию в здравом смысле.
Так мы строим долгую и творческую жизнь.


Рецензии