Купальська Нiч

"Купальська Ніч"

Купальська Ніч - шукаймо папоротті квіт.
І сподіваємось знайти своє кохання.
І скільки свято це іде віків і літ,
знайти квіт папоротті маєм сподівання.

Його шукаем наодинці або вдвох.
Але його ніхто не бачив у житті.
Та ми знайти не відкидаємо думок.
Колись же папоротть та має розквісти.

Але знаходим несподіванно квіт там,
куди в останню чергу заглядаєм.
В душі квіт папоротті розквітає сам,
якщо ми іншим душу розкриваєм.

Відчути квіт бажаю у собі.
Бо саме із душі іде оте кохання.
Кохання й щастя - все живе в тобі.
Саме на свою душу майте сподівання!

   Ярослав Дульцев


Рецензии