Чому я думаю про тебе

Чому я думаю про тебе
Чому скучаю за тобою
Можливо серце розповість
Як хоче буть воно з тобою
Можливо очі золоті
Розкажуть те що не словами
Повинна ти почуть від мене
Моя єдина та кохана
Душа тріпоче та парить
Коли з тобою я рідненька
Та за майбутнее болить
Переживається серденько
Я думи думаю свої
Про тебе поряд ізо мною
Та серце лагідно тремтить
Коли с тобою я, с тобою!
Моя яскрава та проста
До серця серце прикепіло
С тобою оживаю я
С тобою виростають крила!


Рецензии