Зебра

Говорила зебра зебу, –
Прикрашати тебе треба,
а у мене гарна дужка –
чорна, потім біла смужка!

Пару раз учора рано
притулилась до паркану,
бо завчасно не сказали,
що його пофарбували.

Не лоша я і не поні,
щоб нудитися в загоні.
В мене мало від коня –
тигру я тепер рідня!

І сказала зебу зебрі, –
Люба, ти залізла в дебрі,
як з копитом до палацу…
Радше ти рідня – матрацу!

07.07.2019


Рецензии